TNO Innovation for life Online lezen
Tno innovation for life
 
 
 
 
Tech Transfer
Kwartaalupdate
oktober 2019  (2019-3)
De kwartaalupdate van Tech Transfer ontvangt u vier keer per jaar.
TNO spin-offs in the spotlight
TNO spin-offs in the spotlight  

 

 

 Wij zijn trots op onze rapportage ‘TNO spin-offs in the spotlight’. In deze rapportage geven wij een overzicht van 14 spin-offs die tussen 2016 en 2018 zijn opgericht.

De ondernemer van elke spin-off komt aan het woord en geeft aan wat de activiteiten zijn van het bedrijf en de impact die ze wil bereiken in de maatschappij. Wilt u een exemplaar van deze rapportage ontvangen? Deze kunt u bij ons opvragen per mail of kunt u hieronder downloaden.

Downloaden
 
Investeerders gezocht

Voor Torwash en 3DBatteries zijn we op zoek naar investeerders en ondernemers die willen investeren in de bouw van waterzuiveringsinstallaties en in de bouw van een fabriek voor solid state batterijen

Neem contact met ons op
 
Torwash
Torwash  

Torwash wil samen met fabrikanten een installatie bouwen voor het ontwateren van afvalslib. Door deze methode zijn voordelen te behalen zoals het verminderen van de hoeveelheid slib en dus lagere transportkosten.
Lees meer
 
3DBatteries
3DBatteries  

 

 

 

3DBatteries is een toekomstige spin-off dat snelle oplaadbare solid state batterijen ontwikkelt die veilig en licht zijn en een lange levensduur hebben. Deze batterijen zijn een ideale oplossing voor elektrische voertuigen. Het prototype voor de eerste batterij is bijna klaar. Voor de ontwikkeling van de batterijen is een proeffabriek nodig waarvoor we investeerders zoeken. Heeft u belangstelling voor deze spin-off?

Lees meer
 
Nieuws
LeydenJar  

 

 

 

We hebben in een eerdere update aandacht gevraagd voor LeydenJar. De spin-off uit Leiden maakt m.b.v. zonnecellen een silicium batterij anode met hoge capaciteit waardoor de energiedichtheid met 50% toeneemt. Over deze spin-off hebben we goed nieuws, want LeydenJar heeft in juli een investering van € 1.5 miljoen ontvangen van de BOM (Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij), Stichting DOEN en enkele angel investors.

Daarnaast heeft LeydenJar begin deze maand de tweede prijs gewonnen in de categorie “Impact Delivered” van het prestigieuze EARTO. Wij feliciteren hen hiermee van harte.

Lees meer
 
Contact
Bent u geïnteresseerd in één van bovenstaande technologieën en initiatieven? Of heeft u belangstelling voor één van de andere bedrijven en spin-offs die TNO heeft voortgebracht? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen!
Neem contact met ons op
Response en informatie
techtransfer@tno.nl
techtransfer.tno.nl
 
 
 
 
TNO innovation for life