TNO Innovation for life Online lezen
Tno innovation for life
 
 
 
 
Tech Transfer
Kwartaalupdate
december 2019  (2019-4)
De kwartaalupdate van Tech Transfer ontvangt u vier keer per jaar.
Een nieuwe financieringsimpuls voor Nearfield Instruments
Een nieuwe financieringsimpuls voor Nearfield Instruments  

In november heeft Nearfield Instruments in een 2e financieringsronde een investering ontvangen van Eugene Investment & Securities, Scylla Technologies, Samsung en Innovation Industries. Hiermee wil Nearfield de eerste metrologie machine voor de semiconductor industrie op de markt brengen. Tevens kan gestart worden met de ontwikkeling van een 2e generatie metrologie apparaat.
Lees meer
 
Warmtebatterij voor in huis
Warmtebatterij voor in huis  

 

 

 

Klein, verliesvrij en goedkoop. Deze warmtebatterij beschikt over een gepatenteerde technologie om met hulp van zouten energie op te slaan en deze in de vorm van warmte/koude terug te leveren. Voor deze warmtebatterij is er een potentiële markt en daarom willen we graag in gesprek gaan met investeerders en bedrijven om dit innovatieve product versneld te ontwikkelen. Een video met uitleg over de werking van de warmtebatterij is hier te zien.

Lees meer
 
Dakpannen als zonnepaneel in alle vormen en kleuren
Dakpannen als zonnepaneel in alle vormen en kleuren  

 

 

 

In het Tech Transfer programma is Roofon opgenomen. Dit bedrijf wil dakpannen in alle mogelijke vormen en maten op de markt gaan brengen. De dakpan als zonnepaneel, makkelijk te monteren, esthetisch en betaalbaar. Ben je geïnteresseerd en wil je een bijdrage leveren aan deze nieuwe technologie en duurzame opwekking? Neem dan contact op met ons op.

Lees meer
 
Volgende update

In de volgende Update die in maart 2020 zal verschijnen vertellen we meer over Carbyon, het bedrijf dat CO2 uit de lucht afvangt. Hou de nieuwsbrief in de gaten of ga alvast naar: Carbyon.

 
Contact
Bent u geïnteresseerd in één van bovenstaande technologieën en initiatieven? Of heeft u belangstelling voor één van de andere bedrijven en spin-offs die TNO heeft voortgebracht? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen!
Neem contact met ons op
Response en informatie
techtransfer@tno.nl
techtransfer.tno.nl
 
 
 
 
TNO innovation for life