TNO Innovation for life Online lezen
Tno innovation for life
 
 
 
 
Tech Transfer
Kwartaalupdate
juli 2019  (2019-2)
INVESTEREN IN EEN VEILIGE OF ENERGIESCHONE MAATSCHAPPIJ?
Wij zijn op zoek naar investeerders en samenwerkende partijen die een bijdrage willen leveren aan oplossingen en innovaties op het gebied van een veilige of energieschone maatschappij.
Op korte termijn zoeken wij investeerders voor
SHM-Next en Blue Heart Energy.
SHM-next
 

 

 

 

Structural Health Monitoring oftewel SHM-Next richt zich op het detecteren van scheurtjes en defecten aan brugconstructies. Door de akoestische sensoren kan worden voorspeld wanneer onderhoud of
renovatie nodig is.

Lees meer
 
Blue Heart Energy
 


Een spin-off uit 2016, Blue Heart Energy, werkt aan een nieuw type warmtepomp. De komende jaren zal steeds minder gebruik worden gemaakt van fossiele brandstoffen voor het verwarmen van huizen. De nieuwe pomp die is ontwikkeld, is gebaseerd op thermo-akoestiek en is in aanschaf en onderhoud goedkoper dan de huidige warmtepompen. Hierdoor ligt de weg open naar andere markten in Europa en daarbuiten. Bent u geïnteresseerd
of wilt u samenwerken?

Neem contact op
 
Collanex therapeutics
 

In het tweede kwartaal is CollaneX Therapeutics opgericht. Dit bedrijf richt zich op het ontwikkelen van een medicijn voor genezing van bindweefselvorming in de lever (leverfibrose). Door een ongezonde levensstijl in de westerse wereld komt dit steeds vaker voor. TNO heeft op het gebied van bindweefselvorming unieke kennis opgebouwd en wil dit verder doorontwikkelen om tot een werkzaam geneesmiddel te komen. We gaan graag in gesprek met partijen die hierin willen investeren.
Lees meer
 
Saldtech
 

 

 

 

Door een succesvolle investering van de BOM (Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij) en Innovation Industries wordt het voor SALDtech mogelijk om de oprolbare en flexibele OLED-schermen sneller te ontwikkelen en produceren. SALDtech, het bedrijf dat door TNO is opgericht heeft in een tweede financieringsronde 3 miljoen EUR binnengehaald.

Lees meer
 
Contact
Door het TNO Tech Transfer programma dragen we technologie over naar de markt door het oprichten van nieuwe bedrijven. We zijn altijd op zoek naar investeerders en ondernemers die hier een rol bij kunnen spelen. Bent u geïnteresseerd in deelname of wilt u samenwerken? 
Neem contact met ons op
Response en informatie
techtransfer@tno.nl
techtransfer.tno.nl
 
 
 
 
TNO innovation for life