TNO Innovation for life Online lezen
Tno innovation for life
 
 
 
 
Tech Transfer
Kwartaalupdate
april 2019 (2019-1)

Afgelopen kwartaal is binnen het Tech Transfer Programma de spin-off Delta Diagnostics opgericht. De eerste TNO spin-off van 2019 is hiermee een feit. Delta Diagnostics ontwikkelt optische sensoren waarmee eiwitconcentraties in het bloed worden geregistreerd en er snel een diagnose kan worden gesteld.

 

Jaarrapportage
Jaarrapportage Tech Transfer 2018  
In 2018 heeft het Tech Transfer Programma 8 spin-offs (waarvan 1 spin-out) opgeleverd en zijn 66 arbeidsplaatsen gerealiseerd. Lees erover in onze jaarrapportage.
Lees meer
 
4 nieuwe proposities:
4 nieuwe proposities  
Er zijn in de afgelopen periode 4 proposities aan ons portfolio toegevoegd: 3D printen van medicijnen, PV integratie op e-bikes, Kostenbesparing voor vervoer en opslag van slib en Platform voor ondersteuning van semantische datamodellen.
TNO zoekt investeerders en ondernemers die samen met ons deze proposities tot een succes willen maken. Lees op onze website meer over deze en andere kansrijke proposities.
Lees meer
 
Sightlabs:
 
DNS Ninja is een cybersecurity oplossing die in staat is een wereldwijde ransomware aanval direct in het netwerk te detecteren. De spin-off Sightlabs die dit mogelijk maakt, is in december 2018 opgericht en is nu een officiële TNO spin-off.
Lees meer
 
Prijs voor Solar Visuals:
Prijs voor Solar Visuals  
Solar Visuals, een spin-off van ECN part of TNO, UNSense en TSVisuals, heeft in maart de Clean Energy Challenge gewonnen met zonnepanelen die in alle vormen, formaten en kleuren te verkrijgen zijn. Dit is een enorme opsteker voor het team dat nu de panelen op de markt brengt door gevels van hoge kantoorgebouwen te bekleden.
Lees meer
 
Response en informatie
techtransfer@tno.nl
techtransfer.tno.nl
 
 
 
 
TNO innovation for life